15 Temmuz 2013 Pazartesi

Macera yeniden başlıyor..

Hitman: Absolution ,  orijinal suikastçinin şimdiye kadarki en kişiye özel kontratını almasını işliyor .  Ajansı tarafından ihanete uğramış ve zabıta tarafından aranan bir haldeyken ,  Ajan 47 kendisini ,  kirli ve ahlaksız bir dünyanın içerisinde kurtuluşu ararken bulur.

Dünyayı Ajan 47'nin gözlerinden görün .  Düşmanınızın muhtemel devriye rotasını sezin .  Kaçış yolları ,  silahlar ve kullanılabilecek kısayollar için çevreyi gözlemleyin .  Düşmanlarınızın arasına karışmak ya da başka birinin kimliğini alarak düşmanlarınızın tam ortasındayken dahi gerçek kimliğinizi gizlemek için içgüdülerinizi kullanın .  Ya Da ek olarak agresif olun ve oyuncuya ,  ölümle hayat aralarında çizgi üzerinde birden çok düşmanı benzer anda indirme imkanı sunan yepyeni  "Point Shooting "  özelliğini kullanın.

Özellikler:
• Glacier 2 teknolojisiyle Hitman: Absolution; sinematik bir hikaye ,  fark yaratan sanatsal kurgu ve orijinal oyun ve ses dizaynı sayesinde sıfırdan yaratıldı.
• Seçim Anı Özgürlüğü: Göreviniz sırasında isterse kurbanınızı gizlice avlayın ,  isterse doğrudan saldırın .  Çok Yüksek derecede evrimleşmiş oynanış mekanikleri ve devrim yaratan yapay zeka sistemi sayesinde ,  Ajan 47 olarak seçim anı size ait.
• Hayatını Sürdüren ,  nefes alan bir oyun dünyasını deneyimleyin:  Hitman: Absolution dünyasındaki her an eşsiz .  Inanılmaz karakterler ,  zengin diyaloglar ve Hollywood kalitesinde performanslar ,  eşi benzeyen olmayan bir oynanış deneyimi sağlamak için birleşiyor.
• Saklı Kimlikler: Ajan 47 olarak ,  karşılaştığınız herkesin kimliğine bürünmek sizin elinizde .  Kurbanınızı etkisiz duruma getirin ,  onun kıyafetlerini çalın ve düşmanlarınızın arasına karışıp onları aldatmak için içgüdülerinizi kullanın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder